Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

Clever Strategy - For Marketing results:

Wij zijn Clever Strategy en wij geloven in een slimmere wereld. “Wij innoveren in marketing door het samenbrengen van slimme mensen & slimme technieken”. Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers de effectiviteit van hun marketing- en communicatie-inspanningen op een efficiënte manier te verhogen.
 

Clever Strategy ontwikkelt volledige (online) campagnes – van strategie tot executie, van evaluatie tot optimalisatie. Onze unieke werkwijze is krachtig, doordat we vanuit strategie sturen op resultaten door de hele marketingketen, doorlopend optimaliseren en flexibel inspelen op actuele ontwikkelingen. Of het nu gaat om online media, campagnewebsites, E-commerce platformen of E-mailmarketing; wij halen maximaal rendement uit alle communicatie- en verkoopkanalen.

 

Specialties:

  • Resultaatgerichte websites (campagnes, e-commerce & e-loyalty programma’s)
  • Media (Online & offline)
  • Contact strategieen/campagne management automatisering & emailmarketing
  • Accountable Analyse
  • Marketing Dashboards

Wij zijn trots om te mogen werken voor o.a: HEMA, Hyundai, Kimberly-Clark, Jumbo Golfwereld, Bruynzeel Keuken, Dumil, Lucardi, Kruidvat... en nog veel meer leuke klanten.


Vacatures

Vacature Ervaren Web PHP Developer in Rotterdam

Ben jij een PHP developer die liever tegen een API praat dan tegen z'n eigen vrienden, niet bang is om met de nieuwste software technologieën te werken en mee wil gaan in nieuwe innovaties? Word jij enthousiast om data van ...
Plaatsingsdatum 28-12-2017
Standplaats Rotterdam
Opleidingsniveau MBO
Uren 32 - 40

Full Stack Developer

Ben jij een technisch wonder en niet bang voor een uitdaging? Word jij enthousiast van het werken met de nieuwste technieken op het gebied van online campagne management software en draag jij graag jouw steentje bij aan het rea ...
Plaatsingsdatum 08-12-2017
Standplaats Capelle a/d IJs...
Opleidingsniveau MBO
Uren 32 - 40